Захисні вставки в безкамерні покришки Effetto Mariposa Tyreinvader 40

164 000 грн
С НДС
Захисні вставки в безкамерні покришки Effetto Mariposa Tyreinvader 40 Tyreinvader - це захисні вставки в безкамерні шини. Вони мають низьку вагу і дуже прості у використанні.
Количество

Захисні вставки в безкамерні покришки Effetto Mariposa Tyreinvader 40

Tyreinvader - це захисні вставки в безкамерні шини. Вони мають низьку вагу і дуже прості у використанні. Вставки Tyreinvader оберігають ваші шини і обода від сильних ударів не змінюючи при цьому поведінка ваших коліс.
Доступні в різних розмірах для різних по ширині ободів і покришок починаючи від гравійних коліс закінчуючи плюсовими розмірами покришок.

Ключові особливості

  • Дуже низький вага (починаючи з 53 грам для одного 29' колеса) і висока довговічність
  • Матеріали преміум якості (высокоплотная піна) поглинає удари, але не вбирає антипрокольный герметик
  • Легко адаптується під популярні діаметри коліс (26', 27.5', 29')
  • Немає необхідності в спеціальних безкамерних ниппелях

Характеристики:

Навіщо ми створили ці вставки:
При катанні на кам'янистій місцевості, для поліпшення зчеплення райдери часто спускають тиск в покришках, це значно підвищує ризик при ударі порізати покришку або пошкодити обід. У цих випадках вставки в покришки можуть корисні. Вставки Tyreinvader розміщуються всередині безкамерної шини і абсорбують на себе частину впливу в момент удару, захищаючи таким чином покришку і обід. Ефективний захист, при низькій вазі та низькою ціною.

Низький вага
Продукт володіє низькою вагою, але при обрізуванні 27.5' або 26', вага стає ще нижчим. Нижче вказана вага одного колеса 29'.
Tyreinvader 40 = 53 гр
Tyreinvader 50 = 68 гр
Tyreinvader 55 = 80 гр
Tyreinvader 60 = 92 гр
Похибка + / – 5%

Висока довговічність завдяки використанню високоякісних матеріалів.
Вставки Tyreinvader зроблені з високоякісного EVA (етиленвінілацетат) матеріалу, цей полімер має закриті пори і часто використовується в індустрії спортивного взуття: цей матеріал може протистояти сильним ударам з найменшими пошкодженнями, він дуже довговічний.
Виробник рекомендує перевіряти вставки Tyreinvader раз в рік, або після циклу агресивного катання і замінювати їх при необхідності.

Оптимізовані для роботи з герметиком
Матеріал EVA з якого зроблені вставки має закриті пори, він не поглинає антипрокольный герметик, даючи йому безперешкодно працювати всередині покришки. Крім того, вставки мають технологічні отвори які дозволяють герметику швидко переміщатися по всьому внутрішньому об'єму покришки і фіксувати проколи.
Оскільки вкладиші мають поверхні змочувані герметиком, ми рекомендуємо трохи збільшити кількість зазвичай використовуваного герметика на 30 мл. Tyreinvader були створені для роботи з герметиком CaffeLatex, який не містить аміаку.

Легкість у використанні і установці
Tyreinvader легко встановити, для цього необхідно обрізати вставки дотримуючись інструкцій (для 27.5' і 26', для 29' немає необхідності в укороченні), з'єднайте між собою кінці стрічки використовуючи стяжки яка поставляється в комплекті, змонтуйте в середину покришки (для монтування на обід Tyreinvader трохи розтягнеться), залийте герметик, все готово до катання.

Для нагладности подивіться відеоінструкцію.

При необхідності Tyreinvader може бути спочатку змонтований на обід, він розтягнеться до необхідного розміру, таким чином полегшиться подальша установка.

Поведінка при проколі.
Tyreinvader розрахований на щільне прилягание до обода, так що у разі раптової втрати тиску він буде знаходиться між покришкою та ободом, це дозволить проїхати невелику відстань на спущеній покришці. Це варто робити у виняткових випадках, виробник не рекомендує використовувати Tyreinvader в такому режимі.

Сумісність з будь-якими безкамерними ніпелями.
Завдяки своїй формі і отвору під ніпель, Tyreinvader сумісний з будь-якими безкамерними ніпелями.

Характеристики Захисні вставки в безкамерні покришки Effetto Mariposa Tyreinvader 40 Країна-виробник товару
  • Італія
Effetto Mariposa
p291052038
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.