Засіб для догляду за велосипедом Hanseline Velo-Clean, 500мл

56 800 грн
С НДС
Засіб для догляду за велосипедом Hanseline Velo-Clean, 500мл Hanseline Velo-Clean - рідкий лужний очищувач на основі різних миючих речовин з розпилювачем, який підходить для якісного та легкого очищення зовнішніх поверхонь та вузлів велосипеда. Склад містить комбінацію миючих речовин і при правильному використанні не пошкоджує навіть чутливі частини байка.
Количество

Засіб для догляду за велосипедом Hanseline Velo-Clean, 500мл

Hanseline Velo-Clean - рідкий лужний очищувач на основі різних миючих речовин з розпилювачем, який підходить для якісного та легкого очищення зовнішніх поверхонь та вузлів велосипеда. Склад містить комбінацію миючих речовин і при правильному використанні не пошкоджує навіть чутливі частини байка. Більше того, засіб відповідає основним вимогам щодо біорозкладності.

Пістолет-розпилювач працює із попереднім стисненням, тобто. розпилювальна головка відпускається лише при досягненні мінімального тиску. Якщо тиск занадто низький, розпилювач знову автоматично закривається. В результаті можна значною мірою уникнути втрат продукту під час розпилення матеріалу.

Очищувач має високу проникаючу здатність, а сили струменя достатньо, щоб вимити бруд та пісок навіть із найскладніших місць. Засіб не залишає розлучень після висихання, а для повного очищувального ефекту рекомендується витирати рідину мікрофіброю, поки ще у вологому стані.

Бутель обладнаний якісним розпилювачем, з функцією попереднього стиснення повітря. Розпилювач приводиться в роботу тільки при досягненні мінімального тиску. Якщо тиск надто низький, його робота припиняється. В результаті це убезпечує від перевитрати продукту, розтягуючи обсяг на більш тривалий період часу. Кошти вистачає для тридцяти повних очищення велосипеда.

Застосування:

  • Розпорошіть очищувач і не дозволяйте йому висохнути,
  • Очистіть поверхню губкою, щіткою або мікрофіброю,
  • Якщо це вразливі до складу засобу деталі - протріть вологою ганчіркою,
  • Для профілактики рекомендується розпорошити засіб Hanseline Velo-Protect відразу після очищення,
  • Перед початком очищення перевірте сумісність матеріалів із складом очисника,
  • Після проведення основних робіт, як профілактичний захід, рекомендується скористатися засобом Hanseline Velo-Protect Radglanz.
Склад кошти:

  • Комплексні сполуки 1-5%,
  • Інгібітори корозії 1-5%,
  • Чи не іонні поверхнево-активні речовини 1-5%,
  • Розчинники
Hanseline
p354514383
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.