Антипрокольна рідина для безкамерок Slime Naplo, 473мл

89 900 грн
С НДС
Антипрокольна рідина для безкамерок Slime Naplo, 473мл Аварійний герметик для дорожньої техніки Slime Yellow Label - змінний наповнювач для Slime CRK0305-IN Не дозволяйте проколу зіпсувати ваш день! Досить поширене явище на дорозі - це спущене колесо, і чим більше колесо, тим критичніша дана проблема.
Количество

Антипрокольна рідина для безкамерок Slime Naplo, 473мл
Аварійний герметик для дорожньої техніки Slime Yellow Label - змінний наповнювач для Slime CRK0305-IN

Не дозволяйте проколу зіпсувати ваш день! Досить поширене явище на дорозі - це спущене колесо, і чим більше колесо, тим критичніша дана проблема. На щастя, вирішенням цієї проблеми виступає Slime Yellow Label, один із найефективніших герметиків на ринку. Чим більше ємність, тим більше можливостей вона пропонує, і тим більше транспорту ви зможете обслужити. Більше ніяких спущених коліс, адже Slime Yellow Label виявить та миттєво усуне будь-які точкові проколи автомобільного протектора діаметром до 6 мм.

Як тільки відбувається пробиття колеса, Slime відразу ж направляється до його джерела за рахунок повітря, що виходить, змушуючи дрібні частинки рідини накопичуватися в отворі і утворювати міцну і еластичну пробку. Витік повітря миттєво блокується, а ви не помічаючи проколу, з комфортом котите далі.

Герметик підходить для наступних видів транспорту: автомобілі, вантажівки, позашляховики, будинки на колесах, причепи та інші види техніки, що рухається шосе на високій швидкості. Примітно, що він дуже простий у використанні, тому що не вимагає домкрата та інших інструментів. Діапазон температур, при яких Slime все ще виконує свої функції, стартує від -37?C і досягає 82?C, що дозволяє його використовувати практично в будь-яких умовах.

Склад рідини виконаний із застосуванням технології Fibro-Seal, яка працює за принципом розростання волокон. Робота технології полягає в тому, що матеріал, що потрапляє в отвір, розширюється при контакті із зовнішнім середовищем, надійно “зростаючись” з навколишнім матеріалом. Крім цього, герметик безпечний, тому що не включає токсичних, горючих речовин і відмивається звичайною водою. Більше того, склад безпечний для металевих коліс, оскільки не викликає корозії дисків.

Герметик сумісний із системою контролю тиску TPMS, він не засмічує і не пошкоджує пристрій, але може спричинити хибне спрацювання відразу після заливання рідини в колесо. У комплекті йде інструмент для зняття сердечника клапана, а також інші елементи, які дозволяють легко залити рідину всередину колеса.

Внимание: В отличие от других составов Slime, Yellow Label не предназначен для длительного использования и выступает лишь как средство для аварийного ремонта автомобильных колес. Жидкость должна быть удалена из колеса спустя 160 километров пройденного расстояния, если же вы не проехали 160 километров, удалите герметик спустя 3 дня после использования. Обработанные колеса должны быть обслужены квалифицированным мастером при первой возможности. Не допускайте нахождение жидкости в колесе сверх рекомендованных сроков, так как это может привести к дисбалансу колеса и вибрациям. При наличии вибраций срочно удалите герметик.

Предупреждение:

  • Во время использования необходимо надевать средства защиты глаз,
  • Регулярно проверяйте покрышки на наличие посторонних предметов и проколов,
  • Рідина не усуне проколи за межами області протектора,
  • Зберігати у недоступному для дітей місці,
  • Температура всередині автомобіля у спекотний літній час може перевищувати 50 градусів. Не рекомендується зберігати рідину в надто спекотних місцях,
  • Не використовуйте у велосипедних колесах,
  • Якщо герметик пролили на автомобільну фарбу, негайно змийте його водою.

Об'єм герметика на одне колесо:

  • Скутер: 237 мл,
  • Мотоцикл: 354 мл,
  • Легковий автомобіль або причіп: 473 мл,
  • Джип чи пікап: 592 мл.
Як користуватися продукцією Slime Yellow&gt,&gt,&gt,&gt,&gt,

Який герметик Slime вибрати?&gt,&gt,&gt,&gt,&gt,

Slime
p350726097
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.