Безкамерна обідня стрічка Effetto Mariposa CaffeLatex Розм Plus S 34 mm x 8 m

61 500 грн
С НДС
Безкамерна обідня стрічка Effetto Mariposa CaffeLatex Розм Plus S 34 mm x 8 m Безкамерна стрічка Caffelatex призначена для герметизації обода, клеїться поверх спицевих отворів для мтб 1 шар для шосе в 2 шари. Дозволяє переобладнати колеса безкамерні і використовувати з покришками Tubeless або Tubeless-Ready і герметиком.
Количество

Безкамерна обідня стрічка Effetto Mariposa CaffeLatex Розм Plus S 34 mm x 8 m

Безкамерна стрічка Caffelatex призначена для герметизації обода, клеїться поверх спицевих отворів для мтб 1 шар для шосе в 2 шари. Дозволяє переобладнати колеса безкамерні і використовувати з покришками Tubeless або Tubeless-Ready і герметиком. Підходить для ободів з зовнішньої шириною 29-34 мм.

Особливості:

  • легко використовувати
  • стабільне приклеювання
  • високоякісні матеріали


Завдяки своїй гнучкості вона підходить практично до будь-якого профілю обода. Легко приймає форму обода і надійно фіксується на ньому герметизируя спицеві отвори.
В клейовому шарі використаний високоякісний клей, який стає сильнішою з часом. Стрічка практично не схильна до впливу температур, вологості. Дуже довговічна.

Рекомендації з нанесення:

  • перед тим як наклеювати безкамерну стрічку Caffelatex ретельно очистіть внутрішню поверхню обода, використовуйте для цього чистячий засіб, спиртовий розчин або дегризер. Після висихання обов'язково протріть обід сухою ганчіркою від слідів води та хімікатів, завдяки цьому стрічка приклеется значно краще.
  • використовуйте 1 шар стрічки для МТБ і 2 шари для Шосе.
  1. Почніть наклеювання за 2 см перед отвором для ніпеля. Стрічка Caffelatex добре приймає форму профілю обода, але вона не розтягується при натягу. Це плюс, так як розтягнута стрічка буде прагне до свого початкового розміру руйнуючи при цьому адгезійну зв'язок.
  2. При наклеюванні тримайте стрічку в невеликому натягу, наклеюючи спочатку в центральний сегмент профілю. Перевіряйте щоб не виникало повітряних бульбашок і тріщин у стрічці. Продовжуйте по всій довжині окружності фокусуючись на центральному сегменті поки ви не пройдете отвір під обід на 2 см, таким чином в місці отвори під ніпель вийде 4 см подвійний шар. Якщо вийде уникайте контакту клейового шару з пальцями.
  3. Після цього з допомогою чистого ділянки тканини пройдіться по колу обода з зусиллям розгладжуючи вже наклеєну стрічку. Стежте що б небуло повітряних пузыпей.

Ипользуйте шило або викрутку для протикання отвори в місці під ніпель. Не рекомендуємо робити з допомогою ножа у формі Х що б надалі уникнути витоків повітря.

Розмір: ширина 34 mm x довжина 8 m. Plus S

Зроблено в Італії.

Характеристики Безкамерна обідня стрічка Effetto Mariposa CaffeLatex Розм Plus S 34 mm x 8 m Країна-виробник товару
  • Італія
Effetto Mariposa
p291052078
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.