Добавка до герметика Effetto Mariposa Vitamina CL

76 600 грн
С НДС
Добавка до герметика Effetto Mariposa Vitamina CL Vitamina CL добавка для герметика Caffélatex для поліпшення його властивостей. Після застосування поліпшуються антипрокольные властивості: збільшується розмір проколу який може бути залатан при цьому скорочується час ремонту і зменшується втрата тиску.
Количество

Добавка до герметика Effetto Mariposa Vitamina CL

Vitamina CL добавка для герметика Caffélatex для поліпшення його властивостей. Після застосування поліпшуються антипрокольные властивості:

збільшується розмір проколу який може бути залатан при цьому скорочується час ремонту і зменшується втрата тиску.

Особливості:

  • після додавання в герметик його властивості латання проколів покращуються
  • оптимізовані розмір, дисперсія і щільність для оптимального розчинення в герметиці Caffélatex
  • відмінно підходить для використання на час змагань підвищуючи надійність системи безкамерної
  • змішування відбувається безпосередньо в покришці уникаючи таким чином нерівномірного змішування в ємності/пляшці

Характеристики:

Vitamina CL - це полімерний порошок з вивіреними розмірами та щільністю микрочастичек для оптимальної диффуззии в герметиці Caffélatex

Як це працює:

При додаванні добавки безпосередньо в герметик Caffélatex 10% порошку Vitamina CL (наприклад 5гр Vitamina CL на 50 мл Caffélatex ) збільшується максимальний розмір проколу який може бути залатан/відремонтований з 4-5 мм до 8 мм і більше при цьому скорочується час ремонту і знижуються втрати тиску.

Інтенсивні випробування з спонсорованими гоночними командами довели що з Vitamina CL легко працювати і дана добавка не зменшує термін служби герметика Caffélatex. Тим не менш, основний упор Vitamina CL на використання в гонках і змаганнях тому виробник рекомендує частіше проводити сервіс безкамерної системи для перевірки стану покришці/герметика.

Спосіб застосування:


Так як великі частинки не будуть проходити через ніпель, тому рекомендуємо поступати слідуючим чином:

  • після того як покришка майже повністю змонтована на обід залиште між покришкою та ободом невеликий отвір довжиною 10 см і додайте через нього необхідну кількість герметика Caffélatex.
  • добавку Vitamina CL насипте в покришку прямо в герметик. використовуючи мірну пластикову ложку яка поставляється з добавкою. Наприклад, якщо ви залили 100 мл герметика рекомендується додати 10 гр Vitamina CL для досягнення максимальних характерстик. Важливо насипати добавку прямо в герметик, потрапляючи в нього вона відразу почне розчиняться.
  • Змонтуйте покришку, накачайте, катайтеся.

Мотиви створення добавки:

Caffélatex - надійний, добре фіксує проколи герметик. Професійні спортсмени, любителі і звичайні користувачі по всьому світу користуються і вибирають його знову завдяки його якостями: він може бути додано через ніпель, не містить амонію, піниться при їзді покриваючи всю внутрішню поверхню покришки/камери.

Особанно у професійних велосипедистів але і у любителів іноді виникає момент коли їм потрібна максимальна надійність: наприклад день змагань або марафон на кілька днів або іншу важливу подію. Замість того що б додавати більш концентрований але менш довговічний герметик до асортименту Caffélatex була створена добавка Vitamina CL яка може бути використана при необхідності. Однієї банки Vitamina CL вистачає для 2000 мл герметика Caffélatex.

Зроблено в Італії.

Характеристики Добавка до герметика Effetto Mariposa Vitamina CL Країна-виробник товару
  • Італія
Effetto Mariposa
p291052018
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.