Набір для ремонту безкамерних покришок Sahmurai sword

114 800 грн
С НДС
Набір для ремонту безкамерних покришок Sahmurai sword Сучасний світ МТБ розвивається досить швидко і іноді ми просто не встигаємо стежити за новітніми технологіями, які з'являються. З гордістю представляємо вам саме такий продукт, який вирішує купу питань щодо ремонту безкамерних шин під час катання.
Количество

Набір для ремонту безкамерних покришок Sahmurai sword

Сучасний світ МТБ розвивається досить швидко і іноді ми просто не встигаємо стежити за новітніми технологіями, які з'являються. З гордістю представляємо вам саме такий продукт, який вирішує купу питань щодо ремонту безкамерних шин під час катання. Цей дуже цікавий і практичний набір для ремонту розробив Стефан Шемм (велогонник команди Bulls) під час участі в багатокілометрових МТБ-марафонах в Південній Африці.

Комплект для ремонту безкамерних велосипедних покришок, який інтегрований в кермо вашого велосипеда відразу має купу переваг перед стандартними ремкомплектами.

1. Вага. Всього 22 грами. Цей параметр майже дорівнює нулю і не має загального значення у вазі вашого байка.

2. Безпека. Ви не возите з собою небезпечне шило. Воно надійно приховано у вашому кермі і може бути вилучено при необхідності в лічені секунди.

3. Простота використання. Максимально продумана конструкція ремкомплекту дозволяє виконати ремонт безкамерної шини приблизно за 20 секунд.

Що входить в набір для ремонту безкамерки? В одну сторону керма ви вкручують шило, яке фіксується на спіральний різьбі. В іншу вставлений інструмент для підготовки отвори в покришці для ремонту. Для економії часу шило можна вставити вже підготовлений ремонтний джгутик для ремонту покришки. В комплект крім 2-х інструментів входять 5 джгутиків. Комплект підходить до рулів з внутрішнім діаметром від 17 мм до 21 мм

До речі, про безпеку. Згідно з правилами і UCI заборонено монтувати комплекти для ремонту безпосередньо на раму, винос або інші зовнішні частини велосипеда. Це зроблено з міркувань безпеки. Використовувати і возити подібної комплект в задній кишені веломайки також досить небезпечно.


В наступних роликах можна бачити як відремонтувати прокол на безкамерної покришці з допомогою ремкомплекту SAHMURAI SWORD.

Характеристики Набір для ремонту безкамерних покришок Sahmurai sword Країна-виробник товару
  • ПАР
p291051983
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.