Інструмент для ремонту проколів Effetto Mariposa Tappabuco 3,5 мм

49 200 грн
С НДС
Інструмент для ремонту проколів Effetto Mariposa Tappabuco 3,5 мм Tappabuco - це інструмент для ремонту проколів у безкамерних шинах. Перевозиться на велосипеді в якості заглушки керма, його також можна возити всередині більшості шатунів Shimano та SRAM з порожнистої віссю.
Количество

Інструмент для ремонту проколів Effetto Mariposa Tappabuco 3,5 мм

Tappabuco - це інструмент для ремонту проколів у безкамерних шинах. Перевозиться на велосипеді в якості заглушки керма, його також можна возити всередині більшості шатунів Shimano та SRAM з порожнистої віссю.

  • завжди під рукою
  • дві версії для джгутиків 1,5 і 3,5 мм
  • низька вага.

Основною причиною створення такого інструменту це можливість робити ремонт проколів в дорозі. В ті моменти коли прокол/поріз занадто великий і герметик не справляеться корисно мати під рукою інструмент для ремонту проколів. Завдяки можливості встановити інструмент законцовку керма він завжди під рукою.

З-за їх гострої форми інструменту його необхідно зберігати у безпечному місці, Tappabuco вирішує цю проблему, так як він призначений для використання в якості заглушки керма для шосейного або гірського велосипеда, або в порожнині шатунів з порожнистої віссю (він підходить для отворів з внутрішнім діаметром від 15 до 20 мм).

ВАЖЛИВО: в залежності від внутрішнього діаметру керма і типу поверхні керма видалити Tappabuco може бути простіше чи складніше. Спробуйте витягти Tappabuco після того, як вставили його в кермо: якщо це занадто складно, змастіть кермо, щоб ви могли швидко отримати інструмент і усунути прокол.

Дві версії інструменту Tappabuco - 1,5 і 3,5 призначені для відповідних джгутиків.
Tappabuco 3,5 - підходить для ремонту великих порізів в мтб покришках в той час як Tappabuco 1,5 більше підійде для ремонту покришок гравійного/шосейного велосипеда, але мати під рукою обидві версії завжди найкращий варіант.

Tappabuco виготовлений з силікону високої щільності з вилкою з нержавіючої сталі для максимальної міцності і адаптованості. Вага складає всього 13 м для Tappabuco 3,5 та 11 г для Tappabuco 1,5.

Комплектація:

1 інструмент Tappabuco 3,5

5 Джгутиків 3,5 х

Характеристики Інструмент для ремонту проколів Effetto Mariposa Tappabuco 3,5 мм Країна-виробник товару
  • Італія
Effetto Mariposa
p291051693
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.