Фляга ELITE LOLI Rizer 600 мл

161 грн
С НДС
Фляга ELITE LOLI Rizer 600 мл Спортивний фляга з функціональним дизайном. Корпус фляги стійкий до екстремальних умов їзди без зміни технічних особливостей виробу, тобто легка і легко стискається.
Количество

Фляга ELITE LOLI Rizer 600 мл

Спортивний фляга з функціональним дизайном. Корпус фляги стійкий до екстремальних умов їзди без зміни технічних особливостей виробу, тобто легка і легко стискається. Стандартний діаметр 74 мм фляги LOLI дозволяє використовувати з усіма флягоутримувачами на ринку. У верхній частині фляга трохи звужена – це полегшує її утримання навіть у екстремальних умовах. Великий отвір дозволяє швидко наповнювати добавками та напоями, а також легко очищати.
Кришка має ергономічний дизайн і виготовлена ​​з кількох матеріалів. Ідеально підходить для змагань завдяки push-pull soft клапану для максимальної ергономіки та зручності відкривання та закривання під час їзди на велосипеді. Швидка і легка система, що відвертає, дозволяє легко чистити і наповнювати.
Фляга LOLI відповідає європейським CE та американським стандартам FDA щодо матеріалів, що контактують із харчовими продуктами. Компоненти фляги не містять BPA (бісфенол А).
МАТЕРІАЛИ
Корпус пляшки: поліетилен LD.
Кришка: харчовий поліпропілен.
Клапан: харчова термопластична гума.
Усі використані матеріали на 100% підлягають переробці звичайними методами переробки.
Можна мити в посудомийній машині .

Характеристики Фляга ELITE LOLI Rizer 600 мл Тип
  • Фляги
Обсяг/Об'єм
  • 600 л
Колір
  • Білий
Країна реєстрації бренду
  • Італія
Elite
p365982315
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.