Фляга силиконовая DEXT NS04 Gray 550 мл. трансформер для воды многоразовая теплостойкая и морозостойкая (OK22DXTR009)

404 грн
С НДС
Фляга силиконовая DEXT NS04 Gray 550 мл. трансформер для воды многоразовая теплостойкая и морозостойкая (OK22DXTR009) ЗДОРОВИЙ І БЕЗПЕЧНИЙ МАТЕРІАЛ Виготовлений з харчового платинового силікону, схвалений для забезпечення безпечного вживання, не токсичний і не має запаху.
Количество

Фляга силиконовая DEXT NS04 Gray 550 мл. трансформер для воды многоразовая теплостойкая и морозостойкая (OK22DXTR009)

ЗДОРОВИЙ І БЕЗПЕЧНИЙ МАТЕРІАЛ

Виготовлений з харчового платинового силікону, схвалений для забезпечення безпечного вживання, не токсичний і не має запаху. Підходить для води або напоїв від -40 ° C до 120 ° C. Ми не рекомендуємо використовувати її для рідини з температурою вище 60 ° C, щоб уникнути опіків рук.

СКЛАДНАЯКОНСТРУКЦИЯИЭКОНОМИЯПРОСТРАНСТВА

Складна пляшка для води DEXT дозволяє зберігати 550 мл рідини вагою всього 190 р. Пляшку можна скласти від 135 мм до 250 мм у висоту. Розбірна і легка конструкція дозволяє заощадити до 50% простору, портативна і зручна для зберігання. Відмінно підходить для дітей, дівчаток, хлопчиків, жінок, чоловіків.

ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ПОДОРОЖІ ТА СПОРТУ

Надійна, гнучка і міцна доладна силіконова пляшка для води, оснащена карабіном з алюмінієвого сплаву, її можна прикріпити до рюкзака чи спортивній сумці, носити з собою всюди. Ідеально підходить для подорожей, тренажерного залу, велосипеда, бігу, кемпінгу, риболовлі, туризму, скелелазіння, йоги, пляжу, спорту на відкритому повітрі.

ГЕРМЕТИЧНІСТЬ І ЛЕГКО ОЧИЩАЄТЬСЯ

Пляшка для подорожей з силіконовим кільцем ущільнювача для запобігання витоку. Широкий дизайн горловини полегшує очищення або додавання в нього льоду і лимонів. Припервомиспользованиимырекомендуемзамачиватьее на 20 хвилин кип'яченою водою для ретельного очищення.

СКЛАДНА СИЛІКОНОВА ПЛЯШКА ДЛЯ ВОДИ DEXT

З швидким розвитком економіки глобальні екологічні проблеми стають все більш серйозними. Згідно з науковими дослідженнями, розкладання пластику займає сотні років, і це завдасть величезної шкоди довкіллю. Настав час скоротити споживання пластику.

Пляшка для води DEXT виготовлена з харчового силікону, який довговічний і придатний для повторного використання. Це не тільки здоровий вибір для вас і вашої родини, але також може значно допомогти захистити цю прекрасну планету.

100% БЕЗПЕЧНІ МАТЕРІАЛИ

Гнучкі пляшки для води DEXT виготовлені з матеріалів FOOD-GRADE, не містить BPA, PVC, BPS латексу, фталатів, безпечні для посудомийної машини. Це робить цю пляшку досить жорсткою, щоб витримати випадкові падіння, а також робить її безпечною для пиття. Ви і ваша сім'я можете відчути полегшення від використання наших продуктів.

УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН ДЛЯ ЗОВНІШНЬОГО ВИКОРИСТАННЯ, ПОДОРОЖЕЙ ТА ПОВСЯКДЕННОГО ВИКОРИСТАННЯ

Лише 135 мм у висоту після повного складання і 190 грам ваги. Складна пляшка для води DEXT компактна і легка, ідеально підходить для активного відпочинку, подорожей і щоденного використання. Вона може задовольнити унікальні потреби мандрівників, шукачів пригод, любителів активного відпочинку, в тому числі байкерів, туристів і всіх інших.

Для активного відпочинку, подорожей, кемпінгу та повсякденного використання.

Легко носити з собою з допомогою портативного карабіна.

ЯК ПОЗБУТИСЯ ВІД ГУМОВОГО ЗАПАХУ?

При першому використанні пляшка з дорожньої водою може мати певний гумовий запах. Ми радимо вам наповнити пляшку гарячою водою, додати у воду шматочок лимона або харчову соду, а потім замочити на 2 години для ретельного очищення. Після цього ви можете помити пляшку чистою водою і насолодитися улюбленими напоями.

ТЕПЛОСТІЙКА І МОРОЗОСТІЙКА

Пляшка води DEXT безпечна для гарячих чи холодних напоїв. Підходить для води або напоїв від -40 ° Сдо 120 ° C. Але ми не рекомендуємо використовувати її для рідини, температура якої вище 60 ° C, щоб уникнути опіків вашої руки.

Морозостійкий, термостійкий, гнучкий небиткий силікон

НЕМАЄ БІЛЬШЕ ВИТОКІВ У ВАШІЙ СУМЦІ

Гвинтова кришка пляшки забезпечує надійне герметичне ущільнення в закритому стані і контрольоване всмоктування у відкритому стані. Вбудоване герметичне силіконове кільце забезпечує подальше поліпшення герметичності. Відмінно підходить для подорожей, проведення часу на свіжому повітрі, в тренажерному залі або для дітей у школі.

100% герметична конструкція для запобігання розливів дратівливих

Широке горлечко полегшує чистку

Зручно пити воду або додавати кубики льоду і скибочку лимона

Характеристики Фляга силиконовая DEXT NS04 Gray 550 мл. трансформер для воды многоразовая теплостойкая и морозостойкая (OK22DXTR009) Тип
  • Фляги
Матеріал
  • силикон
Обсяг/Об'єм
  • 550 л
Вага
  • 190 г
Колір
  • Сірий
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 6 місяців
Dext
p197697295
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.