Фляга Camelbak Podium Chill 21oz Dirt Series рожевий (42NTV)

290 грн
С НДС
Фляга Camelbak Podium Chill 21oz Dirt Series рожевий (42NTV) Легендарна фляга з оптимальним рівнем захисту, що має грязеустойчивый і герметичний дизайн допоможе насолоджуватися прохолодним напоєм протягом всього тренування. Решіток дизайн Щоб надійно захистити пляшку від протікання під час інтенсивних велозаедов, вона поставляється з ковпачком, який також захищає проникнення пилу, бруду і т.
Количество

Фляга Camelbak Podium Chill 21oz Dirt Series рожевий (42NTV)Легендарна фляга з оптимальним рівнем захисту, що має грязеустойчивый і герметичний дизайн допоможе насолоджуватися прохолодним напоєм протягом всього тренування.

Решіток дизайн
Щоб надійно захистити пляшку від протікання під час інтенсивних велозаедов, вона поставляється з ковпачком, який також захищає проникнення пилу, бруду і т. д.
Щоб надійно захистити пляшку від протікання, вона поставляється з ковпачком для мундштука, який також захищає від забруднення рідини.
Ковпачок легко фіксується на ручці, забезпечуючи легкий доступ і оптимально зручне закриття фляги.

Клапан Jet Valve
Інноваційний самозакрывающийся клапан Jet Valve запобігає бризки і розливи.
Фляга виготовлена з високоякісного поліпропілену з легкосжимаемой конструкцією, яка дозволяє комфортно пити воду навіть у процесі інтенсивного тренування.
Клапан jet valve також оснащений системою блокування, так що після того, як ви закінчите пити, пляшка миттєво герметизується, що дозволяє уникнути бризок і протікання.

Напій залишається холодним
Двохстінна конструкція утримує воду холодною в два рази довше, ніж стандартні велофляги. Широкий отвір дозволяє з легкістю закладати пляшку льодом і заправляти її водою.

Характеристики:
Не містить BPA
Поставляється з поліпропіленової конструкцією TRUTASTE
Позитивна блокування
Знімний носик
Самогерметизирующийся клапан для герметичної транспортування
Конструкція з подвійною стінкою
Інтегрований ковпачок
Обсяг 620 мл Характеристики Фляга Camelbak Podium Chill 21oz Dirt Series рожевий (42NTV) Тип
  • Фляги
Матеріал
  • Силикон / аэрогель
Колір
  • Рожевий
Країна-виробник товару
  • Китай
CamelBak
p194645543
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.