Кріплення для флягодержателя West Biking 0704021 на кермо велосипеда

71 грн
С НДС
Кріплення для флягодержателя West Biking 0704021 на кермо велосипеда Заповнювати втрату вологи вчасно важливо для будь-якого виду фізичної активності. Особливо для велосипедного спорту, адже поїздки часто здійснюють при високих температурах повітря або під палючим сонцем.
Количество

Кріплення для флягодержателя West Biking 0704021 на кермо велосипеда

Заповнювати втрату вологи вчасно важливо для будь-якого виду фізичної активності. Особливо для велосипедного спорту, адже поїздки часто здійснюють при високих температурах повітря або під палючим сонцем. Звичайною тарою для води тут не обійтися: всі, у кого падала пляшка під колеса, знає, наскільки це небезпечно. Для таких цілей справжньою знахідкою стане флягодержатель.

Часто можна побачити подібні велосипедні аксесуари на рамі транспортного засобу, але ще більш комфортним варіантом є кріплення West Biking 0704021, яке розроблено спеціально для керма. Завдяки пристосуванню пляшка з рідиною буде на видноті, а щоб підтримувати водний баланс, зупинка не потрібно.

Виготовлений з високоякісного пластику аксесуар чудово проявив себе в процесі експлуатації. Розробники передбачили тут функцію обертання на 360 градусів, що зробили West Biking 0704021 зручніше. Універсальний дизайн і колір дозволяють використовувати тримач для велосипедів різних моделей. Кріпити пристосування до керма максимально просто – все необхідне йде в комплекті. З цим незамінним гаджетом ви забудете про незручних пляшках і жадобі в дорозі!

Характеристики Кріплення для флягодержателя West Biking 0704021 на кермо велосипеда Матеріал
  • пластик
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
  • Китай
West Biking
p254812561
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.