Кріплення West Biking 0704019 Red

160 грн
С НДС
Кріплення West Biking 0704019 Red Надлегкий велосипедний тримач для фляги з алюмінієвого сплаву від West Biking — це корисний аксесуар для вашого велосипеда! Виготовлений з високоякісного матеріалу, надлегкий, дуже міцний і жорсткий, не піддається деформації.
Количество

Кріплення West Biking 0704019 Red

Надлегкий велосипедний тримач для фляги з алюмінієвого сплаву від West Biking — це корисний аксесуар для вашого велосипеда!

Виготовлений з високоякісного матеріалу, надлегкий, дуже міцний і жорсткий, не піддається деформації.
Стильний орнамент з логотипом на поверхні, пофарбований шляхом запікання чорнила і володіє антикорозійними, термостійкими, характеристиками, не вигорає на сонце, що забезпечить гарний зовнішній вигляд протягом тривалого часу.
З висотою 14,2 см і діаметром 7,2 див. він підходить практично до будь пляшці, металеві скоби регулюються при установці в них фляги і відмінно утримують під час їзди, уникаючи випадання предметів. Крім того, кріплення прикрасить ваш велобайк і не додасть зайвої ваги.
Тримач надійно кріпиться за допомогою болтів до рами абсолютно будь-якого велосипеда, і не складе праці при монтажі. Ширина конструкції розрахована так, щоб уникнути торкання ніг, і не доставити незручності в дорожній подорожі.
Тепер вам не потрібно буде класти пляшку з водою в окремий бардачок або рюкзак, і вам не потрібно буде шукати додаткове місце!

Характеристики Кріплення West Biking 0704019 Red Матеріал
  • алюминий
Колір
  • Червоний
Країна-виробник товару
  • Китай
Гарантія
  • 1 місяць
West Biking
p254812171
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.