Тримач кріплення пляшок Feak 0704024 на велосипед пластик Carbon фляготримач пляшки велосипедний LOZ

327 грн
С НДС
Тримач кріплення пляшок Feak 0704024 на велосипед пластик Carbon фляготримач пляшки велосипедний LOZ Професіонали та ентузіасти велоспорту знають, наскільки важливо підтримувати водний баланс під час поїздок на будь-які дистанції. І хоча далеко не всі велосипеди оснащені спеціальними флягами для рідини, є можливість придбати окремо аксесуар.
Количество

Тримач кріплення пляшок Feak 0704024 на велосипед пластик Carbon фляготримач пляшки велосипедний LOZ

Професіонали та ентузіасти велоспорту знають, наскільки важливо підтримувати водний баланс під час поїздок на будь-які дистанції. І хоча далеко не всі велосипеди оснащені спеціальними флягами для рідини, є можливість придбати окремо аксесуар. Звісно, ​​можна взяти звичайну пластикову чи скляну пляшку, проте вони часто випадають під час їзди, створюючи аварійні ситуації. Відмінним вибором для велосипедистів, незалежно від моделі залізного коня, стане кріплення для пляшки Feak 0704024. Завдяки цьому пристосуванню ємність залишиться на місці навіть під час найшвидшого переміщення, а у вас завжди буде можливість вгамувати спрагу, не зупиняючи рух!

Легке та стильне кріплення для спеціальних ємностей, завдяки універсальному вигляду, чудово виглядає на будь-якому транспортному засобі. Він виготовлений із безпечного та зносостійкого пластику, тому прослужить власнику довгі роки. Кріплення флягоутримувача Feak 0704024 легко монтувати на раму, а дужки надійно зафіксують пляшку. Тепер, щоб заповнити втрату вологи під час їзди, не потрібно зупинятися, досить трохи зменшити швидкість, а фляга завжди під рукою!

Характеристики Тримач кріплення пляшок Feak 0704024 на велосипед пластик Carbon фляготримач пляшки велосипедний LOZ Тип
  • Кріплення для фляги
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
  • Китай
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
West Biking
p355135317
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.