Пляшка для води Gripper VP laboratory 750мл Синій (09099005)

99 грн
С НДС
Пляшка для води Gripper VP laboratory 750мл Синій (09099005) Пляшка Vplab має функціональний дизайн та гарне зчеплення, тому її легко тримати, легко відкривати та використовувати у будь-якому місці та у будь-який час.Пляшка для води Vplab підходить для води та різних спортивних напоїв, легко поміщається в рюкзак, сумку на шнурку, велику сумку та ідеально підходить для їзди на велосипеді, тому що ідеально підходить для клітини пляшки. Для їзди велосипедом потрібно пити багато води, а форма пляшок з водою для велосипеда має вирішальне значення для того, щоб вона залишалася у вашій клітці для води.
Количество

Пляшка для води Gripper VP laboratory 750мл Синій (09099005)Пляшка Vplab має функціональний дизайн та гарне зчеплення, тому її легко тримати, легко відкривати та використовувати у будь-якому місці та у будь-який час.Пляшка для води Vplab підходить для води та різних спортивних напоїв, легко поміщається в рюкзак, сумку на шнурку, велику сумку та ідеально підходить для їзди на велосипеді, тому що ідеально підходить для клітини пляшки.

Для їзди велосипедом потрібно пити багато води, а форма пляшок з водою для велосипеда має вирішальне значення для того, щоб вона залишалася у вашій клітці для води.

Vplab Bottle Gripper виготовлений з м'якого переробленого пластику і підходить для посудомийної машини.

Пляшки з водою стають дуже модними, і пляшка Vplab випускається в 4 різних кольорах, тому ви можете вибрати з цього різноманіття кольорів, що підходить вам сьогодні. Характеристики Пляшка для води Gripper VP laboratory 750мл Синій (09099005) Матеріал
  • Пластик
Колір
  • Синій
Країна-виробник товару
  • Великобританія
VPLab
p359100831
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.