Пляшка для води VPLab VP laboratory 750мл Чорно-синій (09099006)

89 грн
С НДС
Пляшка для води VPLab VP laboratory 750мл Чорно-синій (09099006) Залишайтеся свіжими та зволоженими протягом усього дня з пляшкою для води Vplab.Пляшка для води Vplab підходить для води та різних спортивних напоїв, легко поміщається в рюкзак, сумку на шнурку, велику сумку та ідеально підходить для їзди на велосипеді, тому що ідеально підходить для клітини пляшки. Для їзди велосипедом потрібно пити багато води, а форма пляшок з водою для велосипеда має вирішальне значення для того, щоб вона залишалася у вашій клітці для води.
Количество

Пляшка для води VPLab VP laboratory 750мл Чорно-синій (09099006)Залишайтеся свіжими та зволоженими протягом усього дня з пляшкою для води Vplab.Пляшка для води Vplab підходить для води та різних спортивних напоїв, легко поміщається в рюкзак, сумку на шнурку, велику сумку та ідеально підходить для їзди на велосипеді, тому що ідеально підходить для клітини пляшки.

Для їзди велосипедом потрібно пити багато води, а форма пляшок з водою для велосипеда має вирішальне значення для того, щоб вона залишалася у вашій клітці для води.

Питна насадка закривається водонепроникною та легко відкривається, тому ви можете використовувати її у будь-якому місці та у будь-який час.

Пляшка для води Vplab виготовлена ​​з м'якого пластику, придатного для вторинної переробки, та підходить для посудомийної машини. Характеристики Пляшка для води VPLab VP laboratory 750мл Чорно-синій (09099006) Матеріал
  • Пластик
Колір
  • Чорний із синім
Країна-виробник товару
  • Великобританія
VPLab
p359090823
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.