Фляготримач Zefal Pulse Алюмінієвий Білий (ZD1732)

189 грн
С НДС
Фляготримач Zefal Pulse Алюмінієвий Білий (ZD1732) Флягоутримувач Zefal Pulse Full Alu білий допоможе вам обладнати ваш велосипед флягою, щоб у вас під час поїздок і подорожей завжди була вода під рукою, що дозволить вам істотно підвищити комфортабельність поїздок на велосипеді. Кріпитися він безпосередньо до велосипедної рами.
Количество

Фляготримач Zefal Pulse Алюмінієвий Білий (ZD1732)

Флягоутримувач Zefal Pulse Full Alu білий допоможе вам обладнати ваш велосипед флягою, щоб у вас під час поїздок і подорожей завжди була вода під рукою, що дозволить вам істотно підвищити комфортабельність поїздок на велосипеді. Кріпитися він безпосередньо до велосипедної рами. Підходити під будь-які види рам. Забезпечує простий та зручний доступ до фляги, а також гарантує надійну фіксацію.

Флягоутримувач Zefal виготовлений з високоміцного алюмінію, що дозволить на довгі роки зберегти свій зовнішній вигляд і функціональність. Йому не страшні дощі та корозія, пив та грязь. Він стійкий до знесення та механічного впливу.

Особливості: сучасний дизайн зручний доступ до фляги підходить під будь-які велосипеди висока міцність вес - 40 грам Характеристики Фляготримач Zefal Pulse Алюмінієвий Білий (ZD1732) Тип
  • Кріплення для фляги
Матеріал
  • Алюмінієвий сплав
Колір
  • Білий
Країна-виробник товару
  • Китай
ZEFAL
p370559811
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.