Пляшка для фруктової води AONIJIE Bottle fruits E-3-20

422 грн
С НДС
Пляшка для фруктової води AONIJIE Bottle fruits E-3-20 Пляшка пластикова спортивна Bottle fruits зроблена з екологічно чистого і досить міцного матеріалу - тритана. Тритан є довговічним, не вбирає і не зберігає запахи, що дозволяє контактувати з напоями та їжею, а також є прозорою і міцною порівняно з звичайним пластиком.
Количество

Пляшка для фруктової води AONIJIE Bottle fruits E-3-20

Пляшка пластикова спортивна Bottle fruits зроблена з екологічно чистого і досить міцного матеріалу - тритана. Тритан є довговічним, не вбирає і не зберігає запахи, що дозволяє контактувати з напоями та їжею, а також є прозорою і міцною порівняно з звичайним пластиком. Номінальний об'єм пляшки дозволяє взяти з собою необхідну кількість води, на прогулянку, тренування або в поїздку.

Додайте воді смаку – пляшка з відсіком для фруктів. Нарізані фрукти закладаються в спеціальну ємність всередині пляшки. Фрукти не давляться, а просто поступово віддають воді свій смак. Можна використовувати гарячу воду. Деяким подобається вода з легким ароматом! До того ж у воду можна додати м'яту, чебрець та інші трави.

Характеристики Пляшка для фруктової води AONIJIE Bottle fruits E-3-20 Тип
  • Фляги
Обсяг/Об'єм
  • 700 л
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
  • Китай
Aonijie
p194687753
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.