Фляга Ibera IB-WB8 750 мл, білий / помаранчевий (BID005)

158 грн
С НДС
Фляга Ibera IB-WB8 750 мл, білий / помаранчевий (BID005) Ibera IB-WB8 - це фляга, що з'єднує риси більш дорогих моделей з більш низькою ціною. Зручна ергономічна кришка захищає силіконовий, герметизований мундштук від забруднення навіть у самій складній місцевості.
Количество

Фляга Ibera IB-WB8 750 мл, білий / помаранчевий (BID005)Ibera IB-WB8 - це фляга, що з'єднує риси більш дорогих моделей з більш низькою ціною.
Зручна ергономічна кришка захищає силіконовий, герметизований мундштук від забруднення навіть у самій складній місцевості.
На висоті 13,5 і 15 см з водою є два дуже чітких ребра, які чудово покращують володіння в ситуації, коли пляшка води, наприклад, мокрий від погодних умов.
Цей продукт характеризується дуже низькою вагою - всього 106 грам.
Широкий завантажувальний отвір дозволяє без проблем додати навіть великі кубики льоду. Флягу можна мити в посудомийній машині на програмах з низькими температурами.
Мундштук виготовлений з силікону - ідеально ущільнює конструкцію, одночасно приємний на дотик для губ. Характеристики Фляга Ibera IB-WB8 750 мл, білий / помаранчевий (BID005) Тип
  • Фляги
Матеріал
  • пластик
Колір
  • Білий
Ibera
p48702110
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.