Велобахили чоловічі неопренові Nuckily PF10 Black L (40-42) бахили велосипедні

1 234 грн
С НДС
Велобахили чоловічі неопренові Nuckily PF10 Black L (40-42) бахили велосипедні Ідеальний захист для взуття : Велобахили Nuckily PF10 преміум якості з неопрену дозволяють використовувати їх у прохолодну та навіть снігову погоду. Матеріал широко використовується у спортивних виробах осінньо-зимового сезону, він збереже тепло, але при цьому збереже нормальну циркуляцію повітря, добре захистить вашу ногу та взуття від холодного вітру.
Количество

Велобахили чоловічі неопренові Nuckily PF10 Black L (40-42) бахили велосипедні

Ідеальний захист для взуття :

Велобахили Nuckily PF10 преміум якості з неопрену дозволяють використовувати їх у прохолодну та навіть снігову погоду.
Матеріал широко використовується у спортивних виробах осінньо-зимового сезону, він збереже тепло, але при цьому збереже нормальну циркуляцію повітря, добре захистить вашу ногу та взуття від холодного вітру.
Практичне застосування та комфорт :

Ця пара еластичних чохлів легко та швидко кріпиться на ногу за допомогою липучок. При використанні бахіл у велоспорті, вони ефективно допоможуть уникнути застрягання спортивних штанів у велосипедному ланцюгу, цілий рік збережуть тепло та сухість усередині. Підійдуть для щоденного використання. Тканина відмінно захищає від бруду, чудово чиститься, а матеріал, що швидко висохне, прослужить вам дуже довгий час.

Безпека :

Задня частина бахіл оснащена світловідбивною смугою для безпечної їзди вночі. На підошві є вирізи для кращого контакту з поверхнею, що стикається. Підходить як чоловікам, так і жінкам.

Характеристики Велобахили чоловічі неопренові Nuckily PF10 Black L (40-42) бахили велосипедні Розмір
  • 40/42
Матеріал верху
  • Неопрен
Колір
  • Black
Тип застібки
  • Липучка
Гарантія
  • 14 днів
Nuckily
p379809888
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.