Велосипед Spirit Echo 7.2 27,5', рама L, латте, 2021

20 318 грн
С НДС
Велосипед Spirit Echo 7.2 27,5', рама L, латте, 2021 Spirit Echo 7.2 – гірський велосипед для універсального використання. Обладнаний комплектацією, яка приноситиме задоволення як під час їзди містом, так і при помірних заняттях спортом на пересіченій місцевості.
Количество

Велосипед Spirit Echo 7.2 27,5', рама L, латте, 2021

Spirit Echo 7.2 – гірський велосипед для універсального використання. Обладнаний комплектацією, яка приноситиме задоволення як під час їзди містом, так і при помірних заняттях спортом на пересіченій місцевості.

Рама виконана з алюмінієвого сплаву, міцного та водночас легкого матеріалу. Вона має сучасну конічну кермову склянку, яка забезпечує додаткову витривалість при підвищених навантаженнях. Така форма передбачає рівномірний розподіл навантаження зверху вниз, тому рульова розширюється пропорційно до її збільшення. Другою перевагою є товсті стінки склянки, тим самим розвантажуючи небезпечні перерізи в нижній частині. До того ж, завдяки такій технології, вага рами нижча, а міцність вища. Рама також виконана із застосуванням гідроформінгу, вона має ергономічну форму і високу міцність при невеликій вазі, тому що не потребує наварювання додаткових деталей, що підсилюють.

Пружинно-масляна вилка увібрала надійність і продуктивність. У лівій нозі, як і у більшості виделок встановлена ​​кручена пружина з інтегрованим регулюванням жорсткості, а в правій - масляний картридж, що відповідає за блокування ходу. Штани легкі, так як виготовлені з алюмінієвого сплаву, а на дропаутах є вісь 9 мм в діаметрі.

Трансмісія на 8 швидкостей, працює за рахунок перемикачів Shimano Altus та передньої системи на трьох зірках. Моделі перемикачів працюють з мінімальним шумом та забезпечують легке та точне перемикання передач практично у будь-яку погоду.

На байк встановлені гідравлічні дискові гальма, перевагою яких є потужність і висока модуляція. Ви докладаєте менше зусиль для гальмування, а інтенсивність при цьому вища. Вони також стійкі до зовнішніх факторів і їхня робота не залежить від бруду або вологи, а знос у них значно нижчий через закриті від зовнішнього середовища елементи.

Колеса діаметром 27,5 дюймів на подвійних ободах, є міцними та стійкими до імпульсних навантажень. Вони також забезпечують оптимальну маневреність та накат на різних ділянках колії. Максимальна вага користувача, при якому забезпечується хороша функціональність усієї комплектації байка, дорівнює 120 кг.

Характеристики Велосипед Spirit Echo 7.2 27,5', рама L, латте, 2021 Розмір рами
  • L
Колір
  • Коричневий
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Дискові гідравлічні
Кількість швидкостей
  • 24
Рама
  • Spirit, Алюминий марки 6061, Конусный рулевой стакан, Крепление дискового тормоза Post Mount, Под QR-соь 5 x 135 мм
Каретка
  • Neco
Кермова колонка
  • Spirit
Вилка
  • Sr Suntour XCM HLO, С гидравлической блокировкой, Конусный шток 1 1/8', Под QR-ось, Крепление дискового тормоза Post Mount
Система шатунів
  • Prowheel, Алюминиевые, Длина шатунов: 175 мм
Spirit
p350727618
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.