Велосипед Ghost Kato Essential 20', рама one-size, сіро-жовтогарячий, 2021

20 318 грн
С НДС
Велосипед Ghost Kato Essential 20', рама one-size, сіро-жовтогарячий, 2021 Велосипед Ghost Kato Essential 20' Минули роки і ваша дитина вже виросла, а перший велосипед став занадто малий, при цьому стиль катання виразно схиляється до МТВ? Тоді Ghost Kato Essential Kids 20 саме те, що Вам потрібне!
Количество

Велосипед Ghost Kato Essential 20', рама one-size, сіро-жовтогарячий, 2021Велосипед Ghost Kato Essential 20'


Минули роки і ваша дитина вже виросла, а перший велосипед став занадто малий, при цьому стиль катання виразно схиляється до МТВ? Тоді Ghost Kato Essential Kids 20 саме те, що Вам потрібне! Це компліт із вираженим характером МТВ, про що говорить агресивна геометрія рами та гарне, хоч і початкового рівня, навісне обладнання. Він дозволить розвивати серйозніші навички при катанні не тільки по парку у вихідні дні, але й дасть можливість згорнути на нескладні лісові стежки, забезпечуючи комфортне катання завдяки надійним комплектуючим.


Геометрія алюмінієвої рами та амортизаційна вилка SR Suntour з ходом 40 мм гарантують гарний накат і збалансовану стабільність як на асфальті, так і на лісових нерівностях. А надійні 20 дюймові колеса, зібрані на двостінних міцних ободах з чіпкими покришками Mitas, забезпечать гарне зчеплення на нестабільних ґрунтах та потішать довговічністю. Вага велосипеда надзвичайно низька для даного класу і становить всього лише 10,6 кг, що є великою перевагою, під час використання дітьми, так як вплив великої ваги на молодий організм, що розвивається, позначається не на краще.

Трансмісія від Shimano хоч і 8-ми швидкісна з сингл системою, але має весь необхідний діапазон для задоволення простих потреб під час прогулянкового катання і має високу надійність.

Контролювати швидкість та баланс при керуванні допоможуть прості гальма V-Brake з механічним приводом. Вони мають зрозумілу модуляцію і здатні забезпечити безпеку в будь-яких складних ситуаціях.

Технології:

Кований вузол каретки - з'єднання між нижнім пір'ям і кареткою - це дуже важливе місце на велосипеді. Завдяки ретельно сконструйованому кованому рішенню досягнуто високого ступеня жорсткості та міцності рами в каретковій зоні.

Сумісність із додатковими елементами . На велосипед можна встановити флягу з флягоутримувачем та сумісну з ним підніжку, що збільшить комфорт при катанні дитини.

Характеристики Велосипед Ghost Kato Essential 20', рама one-size, сіро-жовтогарячий, 2021 Колір
  • Сіро-червоно-жовтогарячий
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Обідні
Кількість швидкостей
  • 8
Рама
  • Kato Kid AL
Кермова колонка
  • 14440
Вилка
  • Suntour XCT-JR
Система шатунів
  • Samox
Ручки перемикання (манетки)
  • Shimano Tourney
Касета
  • Shimano CS-HG-200-8 12-32 зубца
Ghost
p350728875
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.