Велосипед Winora Aruba men 28' 8-G Nexus FL, рама 51, сірий матовий, 2021

46 440 грн
С НДС
Велосипед Winora Aruba men 28' 8-G Nexus FL, рама 51, сірий матовий, 2021 Winora Aruba Herren 28' - якісний чоловічий велосипед для активної їзди в міській місцевості. Ідеально підходить для прогулянкового катання або швидкого щоденного подолання маршруту на роботу.
Количество

Велосипед Winora Aruba men 28' 8-G Nexus FL, рама 51, сірий матовий, 2021

Winora Aruba Herren 28' - якісний чоловічий велосипед для активної їзди в міській місцевості. Ідеально підходить для прогулянкового катання або швидкого щоденного подолання маршруту на роботу. серед інших подібних моделей, а рама має обтічну, складну форму, що тільки підкреслює всю зовнішність Aruba.Окрім перерахованих вище плюсів, велосипед також надійний, практичний і здатний витримати високі вагові навантаження.

Велосипедная рама выполнена из алюминия марки 6061 с применением технологии гидроформинга. Трубы таких рам значительно толще, но несмотря на это, велосипеды, собранные на них, значительно легче стальных аналогов. Технология гидроформирования труб позволяет придать раме сложную форму без потери прочности. Нагрузка, которую способен выдержать Aruba - равна 130 килограммам, что безоговорочно делает этот байк идеальным вариантом для больших мужчин, которые ценят активное времяпровождение. Все компоненты идеально гармонируют друг с другом и делают вашу посадку более горизонтальной с уклоном вперед, что позволяет более интенсивно педалировать и преодолевать большие отрезки пути с максимальной эффективностью. Из практичных преимуществ рамы можно отметить два посадочных места под фляги, инструменты и сумки.

Алюмінієва ригідна вилка робить байк легким на ходу через відсутність розгойдування, яке завжди виникає на амортизаторах, навіть якщо вони мають спеціальні протидіючі системи. Варто звернути увагу також на те, що на ригідній вилці навичка їзди росте швидше. Без амортизаторів потрібно бути уважнішими та швидшими. Ускладнюючи таким чином собі завдання, велосипедисти ростуть над собою, а для активного міського руху дуже важливо мати хорошу реакцію і знати як поведеться байк у тому чи іншому випадку.

Восьмишвидкісна трансмісія працює на базі втулки закритого типу Shimano Nexus 8, яка є зубчастою системою перемикання швидкостей. Вона набагато надійніша за звичайні конструкції, так як внутрішня частина захищена від попадання вологи, піску і сторонніх предметів. Встановлені на байк гальма типу V-Brake мають малу вагу та гарне гальмівне зусилля при своїй простоті конструкції. Вони дуже прості в обслуговуванні, адже поміняти гальмівні колодки або підтягнути трос можна в будь-яких умовах, маючи при собі лише шестигранник.

28” колеса включають подвійні алюмінієві обода та міські покришки німецької якості Schwalbe Little Big Ben. Подвійні обода більш стійкі до вісімок, які виникають як наслідок удару об бордюри та ями. Як антипрокольний захист, в покришці є два шари нейлону з каркасом 67 ниток на дюйм, посилені природними характеристиками компаунда.

На відміну від моделей, які створені для неспішної міської їзди, велосипед не має багажника та захисту ланцюга. Це пов'язано з тим, щоб зробити байк легшим та максимально спритним у міських умовах. Незважаючи на це, байк все одно практичний, так як колеса закриті повнорозмірними крилами, які захистять вас від бризок з мокрої дороги, а підніжка все також радуватиме можливістю паркування байка в будь-якому місці.

У темний час доби за вашу безпеку доручиться комплект велосипедного світла, яке живиться від динамо-втулки, а його перевагою є повна відмова від зарядних пристроїв, батарейок та постійного монтажу-демонтажу пристроїв. Світло працює за рахунок генерації електрики шляхом обертання динамо-втулки.

Характеристики Велосипед Winora Aruba men 28' 8-G Nexus FL, рама 51, сірий матовий, 2021 Колір
  • Сірий
Матеріал рами
  • Алюміній
Тип гальм
  • Обідні
Кількість швидкостей
  • 8
Рама
  • Winora, Алюминий марки 6061, Гидроформинг
Каретка
  • Thun Basic, BSA, 120.0 мм
Кермова колонка
  • VP Z104PE
Вилка
  • ALU, fork 6061, 1 1/8'
Система шатунів
  • Lasco
Ручки перемикання (манетки)
  • Shimano Nexus, Поворотные, 8 скоростей
Winora
p350724531
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.