Велосипедний дитячий шолом ABUS YOUN-I 2.0 S 48-54 Grey Star 638107

2 770 грн
С НДС
Велосипедний дитячий шолом ABUS YOUN-I 2.0 S 48-54 Grey Star 638107 Дитячий велошолом для активної дитини. Модель ABUS YOUN-I спроектована спеціально для щоденного використання.
Количество

Велосипедний дитячий шолом ABUS YOUN-I 2.0 S 48-54 Grey Star 638107

Дитячий велошолом для активної дитини. Модель ABUS YOUN-I спроектована спеціально для щоденного використання. Вам не доведеться вмовляти дитину носити цей шолом, адже вона настільки комфортна, майже не відчувається на голові.


Таку зручну посадку забезпечує використання точної системи регулювання Zoom Evo Kid, обладнаної зручним коліщатком. Регулювання здійснюється за допомогою цілісного внутрішнього обруча із міцного та гнучкого пластику, підлаштовується під індивідуальну анатомію дитини. Модель також є традиційні м'які вкладки на внутрішню поверхню шолома, які легко знімаються для прання. Ремінці кріплення та застібка під підборіддя оснащені зручними слайдерами, вони приємні на дотик і ніколи не натирати ніжну дитячу шкіру.


Модель ABUS YOUN-I має чудову систему вентиляції – ви можете бути впевнені, що в цьому шоломі дитина ніколи не перегріється. Прохолодне повітря потрапляє під шолом через 5 великих вхідних отворів, проходячи глибокими вентиляційними каналами, повітря охолоджує голову і виходить через 12 отворів в потиличній частині шолома. Передні отвори захищені від попадання випадкових комах щільною антимоскітною сіткою.


Топовий рівень комфорту модель ABUS YOUN-I поєднує із високим ступенем надійності. У моделі використана прогресивна технологія In-Mould: жорстка зовнішня оболонка шолома з'єднана з антишоковим шаром EPS за допомогою температури (без клею) – це робить шолом одночасно легким та міцним. Форма шолома забезпечує посилений захист у районах скронь та шиї, а подовжений козирок махсимально захищає обличчя дитини.


Шолом ABUS YOUN-I демонструє високий рівень пасивної безпеки завдяки об'ємним інтегрованим рефлектограмам. Крім того, шолом має великий трикутний червоний LED-ліхтар, розташований досить високо, щоб забезпечувати 180° видимості за дитиною.



ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ:

Категорія товару: Дитячі шоломи

Технологія зовнішнього шару In-Mold

Структурний каркас: Ні

Вентиляція: 12/4

Ремінці: Soft Touch

Система регулювання: Zoom Evo Kids

Система фіксації: Повне коло

Антимоскітна сітка: Так

Світловідбивачі: Так

Застібка: Швидка

Візор: Ні

задній ліхтарик

Характеристики Велосипедний дитячий шолом ABUS YOUN-I 2.0 S 48-54 Grey Star 638107 Тип
  • Казанки
Вид
  • Дитячий
Колір
  • Сірий
Розмір
  • S
Кількість отворів
  • 16
Матеріал
  • -Наружная часть: 100% Пластик -Внутренняя часть: 100% Пенополистирол
Вага
  • 240 г
Країна-виробник товару
  • Німеччина
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Abus
p312105292
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.