Велосипедні рукавички X-Tiger XM-DPST-17501 Black White 2XL спортивні без пальців велоперчатки

351 грн
С НДС
Велосипедні рукавички X-Tiger XM-DPST-17501 Black White 2XL спортивні без пальців велоперчатки Найкращі велоперчатки від X-Tiger Для комфорту та захисту рук при їзді велосипедисти використовують спеціальні рукавички. Виріб X-Tiger XM-DPST справляються з цими завданнями відмінно.
Количество

Велосипедні рукавички X-Tiger XM-DPST-17501 Black White 2XL спортивні без пальців велоперчаткиНайкращі велоперчатки від X-Tiger

Для комфорту та захисту рук при їзді велосипедисти використовують спеціальні рукавички. Виріб X-Tiger XM-DPST справляються з цими завданнями відмінно. До того ж їх можуть носити як жінки, так і чоловіки.

Рукавички мають легкість і аеродинамічність, тому не відчуваються і не заважають управлінню транспортом. Вони без пальців та без манжет. Завдяки перфорації на тильній стороні виробу руки «дихають», тому не накопичується волога.

Верхній шар — сітчаста тканина, яка сприяє чіпкій хватці керма за будь-якої погоди, що виключає ризик втрати керування транспортним засобом.

Ця модель аксесуара має м'яку підкладку біля основи пальців. Це захищає від натирання мозолі та появи огрубілих ділянок шкіри. Також при падінні з велосипеда пом'якшить удар долоні та збереже шкіру рук.

Велосипедні рукавички захищають від передавлювання ліктьового нерва, що виключає оніміння та поколювання пальців у процесі керування. Також, знижують вібрацію при поїздці гірськими маршрутами або бездоріжжям.

Велоперчатки X-Tiger XM-DPST мають великий попит завдяки своїм позитивним особливостям та зручності, перевіреним часом.

Характеристики Велосипедні рукавички X-Tiger XM-DPST-17501 Black White 2XL спортивні без пальців велоперчатки Розмір
  • XXL
Категорія
  • Унісекс
Колір
  • Black-White
Матеріал
  • Нейлон + силікон + екошкіра
Гарантія
  • 14 днів
Leo
p377108796
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.