Антипрокольна рідина для камер Slime, 237мл

47 300 грн
С НДС
Антипрокольна рідина для камер Slime, 237мл Антипрокольна рідина для камер Slime Red Label Як залити антипрокольну рідину для камер Slime Red Label у велосипедне колесо?&gt,&gt,&gt,&gt,&gt, Коли людина винайшла колесо, вона точно не хотіла, щоб воно часто пробивалося. І нікому із сучасних користувачів не хочеться спуститися в гараж і зрозуміти, що у вашого надійного двоколісного друга спустили колеса.
Количество

Антипрокольна рідина для камер Slime, 237млАнтипрокольна рідина для камер Slime Red Label

Як залити антипрокольну рідину для камер Slime Red Label у велосипедне колесо?&gt,&gt,&gt,&gt,&gt,

Коли людина винайшла колесо, вона точно не хотіла, щоб воно часто пробивалося. І нікому із сучасних користувачів не хочеться спуститися в гараж і зрозуміти, що у вашого надійного двоколісного друга спустили колеса. На щастя, людина також винайшла і вирішення цієї проблеми, а саме - антипрокольну рідину для камер Slime!

Більше ніяких спущених коліс та ніяких латок! Цей герметик для камер практично миттєво 'виявляє' і закриває проколи діаметром до 3 мм. Він починає працювати вже під час виникнення проколу, прагнучи отвору, а тиск повітря, що виходить, змушує рідину дуже швидко проникати в отвір, де вона швидко накопичується і утворює міцну пробку. Завдяки миттєвому відгуку, герметик швидко блокує потік повітря, запобігаючи серйозним втратам тиску всередині колеса.

Засіб підходить для використання на велосипедах, кросових мотоциклах, домашній сільськогосподарській дрібній техніці та для багатьох інших пристроїв на камерних колесах. Завдяки використанню антипрокольної рідини забезпечується захист до 2 років, а його стійкість до температур дозволяє йому зберігати свої властивості дуже тривалий термін. Діапазон температур, при яких Slime все ще виконує свої функції, стартує від -37?C і досягає 82?C, що дозволяє його використовувати практично в будь-яких умовах.

Склад рідини виконаний із застосуванням технології Fibro-Seal, яка працює за принципом розростання волокон. Робота технології полягає в тому, що матеріал, що потрапляє в отвір, розширюється при контакті із зовнішнім середовищем, надійно “зростаючись” з навколишнім матеріалом. Крім цього, герметик для камер безпечний, тому що не включає токсичних, горючих речовин і відмивається звичайною водою.

У комплекті йде інструмент для зняття сердечника клапана, а також решта елементів, які дозволяють залити рідину всередину колеса. Комплект сумісний з ніпелями типу Schrader та знімними клапанами Presta. Після заливання рідини вона розподіляється всередині колеса в процесі його обертання за рахунок відцентрової сили.

Об'єм рідини на одне колесо:

  • Велосипед: 118 мл,
  • Коляски: 118 мл,
  • Кросові мотоцикли: 237 мл,
  • Садовая мелкая техника: 237 мл,
  • Машина для гольфа: 473 мл,
  • Квадроцикл: 710 мл,
  • Малое тракторное колесо: 473 мл,
  • Большое тракторное колесо: 946 мл.

Обратите внимание: Slime tube нельзя использовать в бескамерных колесах или в колесах, движущихся по шоссе со скоростью более 72 километров в час.

Антипрокольная жидкость предназначена только для нейтрализации проколов в зоне протектора. Она не предназначена для ремонта проколов боковин покрышки, змеиных укусов, порезов о металл или стекло.

Внимание:

  • Состав не рекомендуется использовать в колесах легковых автомобилей или техники, которая двигается по шоссе. Особенно не рекомендуется использовать его для аварийного ремонта колес,
  • Во время использования необходимо надевать средства защиты глаз,
  • Регулярно перевіряйте покришки на наявність сторонніх предметів та проколів,
  • Рідина не усуне проколи за межами області протектора,
  • Зберігати у недоступному для дітей місці.

Який герметик Slime вибрати?&gt,&gt,&gt,&gt,&gt,

Slime
p350724360
chat Комментарии (0)
Еще нет отзывов.